Απεργία Εκπαιδευτικών / ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ "Κ. ΣΩΤΗΡΙΟΥ - Ικανοποίηση από τη μεγάλη συμμετοχή.

Il y a 18 heures. Il y a 19 heures. 1917 αθήνα 8/10/2021 προς τους συλλόγους εκπαιδευτικών π.ε. Και το συλλαλητήριο των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που απεργούν ενάντια στο μέτρο της αξιολόγησης. Il y a 17 heures.

Ικανοποίηση από τη μεγάλη συμμετοχή. Μεσολόγγι: O Σ.Î¥.Π.Ε.Î'. συμμετέχει στην απεργία της Î'Î
Μεσολόγγι: O Σ.Î¥.Π.Ε.Î'. συμμετέχει στην απεργία της Î'Î"ΕÎ"Î¥ from sinidisi.gr
Σκοπίμως αναντίστοιχα με την πραγματικότητα τα στοιχεία που ανακοινώνονται από . Νεα ανακοίνωση εξέδωσε η αδεδυ τονίζοντας πως «κανονικά πραγματοποιείται η 24ωρη απεργία των εκπαιδευτικών πε και δε τη δευτέρα 11 του οκτώβρη». Και το συλλαλητήριο των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που απεργούν ενάντια στο μέτρο της αξιολόγησης. Μαζική και με παλμό η πορεία για την αξιολόγηση (photos/video). 1917 αθήνα 8/10/2021 προς τους συλλόγους εκπαιδευτικών π.ε. Il y a 17 heures. Οι εκπαιδευτικοί έδωσαν τη δική τους . Il y a 17 heures.

Il y a 17 heures.

Και το συλλαλητήριο των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που απεργούν ενάντια στο μέτρο της αξιολόγησης. Il y a 17 heures. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκέντρωσε το karditsalive.net από την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, στους μεν δασκάλους και . Οι εκπαιδευτικοί έδωσαν τη δική τους . Μεγαλειώδες και με παλμό το συλλαλητήριο των . 1917 αθήνα 8/10/2021 προς τους συλλόγους εκπαιδευτικών π.ε. Il y a 17 heures. Νεα ανακοίνωση εξέδωσε η αδεδυ τονίζοντας πως «κανονικά πραγματοποιείται η 24ωρη απεργία των εκπαιδευτικών πε και δε τη δευτέρα 11 του οκτώβρη». Σκοπίμως αναντίστοιχα με την πραγματικότητα τα στοιχεία που ανακοινώνονται από . Il y a 19 heures. Μαζική και με παλμό η πορεία για την αξιολόγηση (photos/video). Il y a 18 heures. Ικανοποίηση από τη μεγάλη συμμετοχή.

Il y a 19 heures. Μεγαλειώδες και με παλμό το συλλαλητήριο των . Il y a 18 heures. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκέντρωσε το karditsalive.net από την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, στους μεν δασκάλους και . Και το συλλαλητήριο των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που απεργούν ενάντια στο μέτρο της αξιολόγησης.

Ικανοποίηση από τη μεγάλη συμμετοχή. ΘΕÎ'ΤΡΙΚΕΣ ΠÎ'ΡÎ'ΣΤÎ'ΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟÎ
ΘΕÎ'ΤΡΙΚΕΣ ΠÎ'ΡÎ'ΣΤÎ'ΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟÎ"Ο "Κ. ΣΩΤΗΡΙΟΥ from www.syllogosksotiriou.gr
Σκοπίμως αναντίστοιχα με την πραγματικότητα τα στοιχεία που ανακοινώνονται από . Il y a 18 heures. Οι εκπαιδευτικοί έδωσαν τη δική τους . Il y a 17 heures. Ικανοποίηση από τη μεγάλη συμμετοχή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκέντρωσε το karditsalive.net από την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, στους μεν δασκάλους και . Και το συλλαλητήριο των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που απεργούν ενάντια στο μέτρο της αξιολόγησης. Νεα ανακοίνωση εξέδωσε η αδεδυ τονίζοντας πως «κανονικά πραγματοποιείται η 24ωρη απεργία των εκπαιδευτικών πε και δε τη δευτέρα 11 του οκτώβρη».

Σκοπίμως αναντίστοιχα με την πραγματικότητα τα στοιχεία που ανακοινώνονται από .

Il y a 19 heures. Σκοπίμως αναντίστοιχα με την πραγματικότητα τα στοιχεία που ανακοινώνονται από . Οι εκπαιδευτικοί έδωσαν τη δική τους . Il y a 17 heures. Il y a 18 heures. Μεγαλειώδες και με παλμό το συλλαλητήριο των . Νεα ανακοίνωση εξέδωσε η αδεδυ τονίζοντας πως «κανονικά πραγματοποιείται η 24ωρη απεργία των εκπαιδευτικών πε και δε τη δευτέρα 11 του οκτώβρη». 1917 αθήνα 8/10/2021 προς τους συλλόγους εκπαιδευτικών π.ε. Και το συλλαλητήριο των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που απεργούν ενάντια στο μέτρο της αξιολόγησης. Ικανοποίηση από τη μεγάλη συμμετοχή. Μαζική και με παλμό η πορεία για την αξιολόγηση (photos/video). Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκέντρωσε το karditsalive.net από την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, στους μεν δασκάλους και . Il y a 17 heures.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκέντρωσε το karditsalive.net από την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, στους μεν δασκάλους και . 1917 αθήνα 8/10/2021 προς τους συλλόγους εκπαιδευτικών π.ε. Μαζική και με παλμό η πορεία για την αξιολόγηση (photos/video). Il y a 17 heures. Μεγαλειώδες και με παλμό το συλλαλητήριο των .

Μαζική και με παλμό η πορεία για την αξιολόγηση (photos/video). ΧÎ'ΥΤΕΙÎ' 2 - Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. "Κώστας Σωτηρίου
ΧÎ'ΥΤΕΙÎ' 2 - Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. "Κώστας Σωτηρίου from www.syllogosksotiriou.gr
Μεγαλειώδες και με παλμό το συλλαλητήριο των . Μαζική και με παλμό η πορεία για την αξιολόγηση (photos/video). Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκέντρωσε το karditsalive.net από την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, στους μεν δασκάλους και . Σκοπίμως αναντίστοιχα με την πραγματικότητα τα στοιχεία που ανακοινώνονται από . Οι εκπαιδευτικοί έδωσαν τη δική τους . Νεα ανακοίνωση εξέδωσε η αδεδυ τονίζοντας πως «κανονικά πραγματοποιείται η 24ωρη απεργία των εκπαιδευτικών πε και δε τη δευτέρα 11 του οκτώβρη». Il y a 18 heures. 1917 αθήνα 8/10/2021 προς τους συλλόγους εκπαιδευτικών π.ε.

Il y a 17 heures.

Il y a 17 heures. Il y a 17 heures. Ικανοποίηση από τη μεγάλη συμμετοχή. Νεα ανακοίνωση εξέδωσε η αδεδυ τονίζοντας πως «κανονικά πραγματοποιείται η 24ωρη απεργία των εκπαιδευτικών πε και δε τη δευτέρα 11 του οκτώβρη». Οι εκπαιδευτικοί έδωσαν τη δική τους . Σκοπίμως αναντίστοιχα με την πραγματικότητα τα στοιχεία που ανακοινώνονται από . Μαζική και με παλμό η πορεία για την αξιολόγηση (photos/video). Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκέντρωσε το karditsalive.net από την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, στους μεν δασκάλους και . 1917 αθήνα 8/10/2021 προς τους συλλόγους εκπαιδευτικών π.ε. Μεγαλειώδες και με παλμό το συλλαλητήριο των . Il y a 18 heures. Και το συλλαλητήριο των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που απεργούν ενάντια στο μέτρο της αξιολόγησης. Il y a 19 heures.

Απεργία Εκπαιδευτικών / ΘΕÎ'ΤΡΙΚΕΣ ΠÎ'ΡÎ'ΣΤÎ'ΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟÎ"Ο "Κ. ΣΩΤΗΡΙΟΥ - Ικανοποίηση από τη μεγάλη συμμετοχή.. Il y a 19 heures. Il y a 17 heures. Σκοπίμως αναντίστοιχα με την πραγματικότητα τα στοιχεία που ανακοινώνονται από . Μαζική και με παλμό η πορεία για την αξιολόγηση (photos/video). Οι εκπαιδευτικοί έδωσαν τη δική τους .